AGENDA

PRÒXIMES REUNIONS: DIMARTS, 19:30, LLOC: ASSOCIACIÓ DE VEÏNS / PRÓXIMAS REUNIONES: MARTES, 19:30, LUGAR: ASOCIACIÓN DE VECINOS.

EIXIDES RECAPTACIÓ DE FONS PER AL MENJADOR: DIMARTS I DIVENDRES, A LES 11:00 EN LA PLAÇA VELLA / SALIDAS RECAUDACIÓN DE FONDOS PARA EL COMEDOR: MARTES Y VIERNES, A LAS 11:00 EN LA PLAZA VIEJA.

6/6/09

Un poc d'història de les reivindicacions del Parc Alcosa

Publiquem alguns documents d'hemeroteca sobre les reivindicacions sobre Drets Socials al Parc Alcosa, aportats per la Koordinadora de Kol·lectius del Park Alkosa / Publicamos algunos documentos de hemeroteca sobre las reivindicaciones sobre Derechos Sociales en el Parque Alcosa, aportados por la Koordinadora de Kol·lectius del Park Alkosa.

- Recull de premsa de la Koordinadora de Kol·lectius del Parc Alcosa / Recopilación de prensa.

- Resum del debat el 24 d'abril passat en el col·legi d'Orba sobre el Pla de Mesures Urgents / Resumen del debate del 24 de abril pasado en el colegio de Orba sobre el Plan de Medidas Urgentes.

- Document de primer de març: Contra la Crisi Social, Dignitat i Lluita / Documento de primero de marzo: Contra la Crisis Social, Dignidad y Lucha.

- Article al periòdic DIAGONAL de 28 d'abril / Artículo.

- Document "Des del Park front a la crisi, pels drets socials" / Documento "Desde el Parke frente a la crisis, por los derechos sociales".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada