AGENDA

PRÒXIMES REUNIONS: DIMARTS, 19:30, LLOC: ASSOCIACIÓ DE VEÏNS / PRÓXIMAS REUNIONES: MARTES, 19:30, LUGAR: ASOCIACIÓN DE VECINOS.

EIXIDES RECAPTACIÓ DE FONS PER AL MENJADOR: DIMARTS I DIVENDRES, A LES 11:00 EN LA PLAÇA VELLA / SALIDAS RECAUDACIÓN DE FONDOS PARA EL COMEDOR: MARTES Y VIERNES, A LAS 11:00 EN LA PLAZA VIEJA.

3/6/09

Passat dia 2 de juny es torna a reunir el grup promotor de la Plataforma del Parc Alcosa pels Drets Socials del barri

A les 19:30 hores de passat 2 de juny es tornà a reunir el grup promotor de la plataforma del Parc Alcosa pels Drets Socials del barri. Després de moltes intervencions sobre diferents aspectes i temes pendents, es decidí crear tres grups de treballs que es reuniran pròximament per preparar els temes i propostes a presentar a una vinent Assemblea en la que es constituirà formalment la plataforma.

A las 19:30 horas del pasado 2 de junio se volvió a reunir el grupo promotor de la plataforma del Parque Alcosa por los Derechos Sociales del barrio. Tras muchas intervenciones sobre diferentes aspectos y temas pendientes, se decidió crear tres grupos de trabajo que se reuniràn próximamente para preparar los temas y propuestas a presentar a una próxima Asamblea en la que se constituirà formalmente la plataforma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada