AGENDA

PRÒXIMES REUNIONS: DIMARTS, 19:30, LLOC: ASSOCIACIÓ DE VEÏNS / PRÓXIMAS REUNIONES: MARTES, 19:30, LUGAR: ASOCIACIÓN DE VECINOS.

EIXIDES RECAPTACIÓ DE FONS PER AL MENJADOR: DIMARTS I DIVENDRES, A LES 11:00 EN LA PLAÇA VELLA / SALIDAS RECAUDACIÓN DE FONDOS PARA EL COMEDOR: MARTES Y VIERNES, A LAS 11:00 EN LA PLAZA VIEJA.

10/6/09

Les reunions dels Grups de Treball de passat dia 9 es marquen objectius

Les reunions de passat dia 9 dels Grups de Treball es van fixar un calendari i remodelaren el seus objectius per tal de poder presentar propostes concretes de cara a la pròxima Assemblea. Concretament, es va decidir organitzar-se en dos grups de treball.
El primer Grup elaborarà una proposta centrada en el Fons de Solidaritat i altres possibles accions d'Ajuda Mútua i Cooperació Social. Entre els punts que desenvoluparà hi ha els proposats com a: cooperativa de consum, banc d'aliments, descripció de la realitat sobre la que actuar (incloent-hi el treball sobre sectors d'exclusió social tradicionals i nous sectors afectats per la crisi econòmica), recerca de recursos, caixa de resistència, definició i cobriment de necessitats bàsiques, accés a la vivenda, implicació ciutadana, ocupació laboral, i el foment de la solidaritat i organització del voluntriat).
El segon Grup, al seu torn, es responsabilitzà de presentar una proposta de manifest-punt referencials, taula reivindicativa, possibilitats legals i associacionisme, i d'anar avançant cap a l'ampliació de la convocatòria a través de les relacions amb d'altres entitats del barri.

Las reuniones del pasado día 9 de los Grupos de Trabajo se fijaron un calendario y remodelaron sus objetivos para poder presentar propuestas de cara a la próxima Asamblea. Concretamente, se decidió organizarse en dos grupos de trabajo.
El primer Grupo elaborará una propuesta centrada en el Fondo de Solidaridad y otras posibles acciones de Ayuda Mutua y Cooperación Social. Entre los puntos que desarrollará están los propuestos como: cooperativa de consumo, banco de alimentos, descripción de la realidad sobre la que actuar (incluyendo aquí el trebajo sobre sectores de exclusión social tradicionales y nuevos sectores afectados por la crisis económica), búsqueda de recursos, caja de resistencia, definición y cobertura de las necesidades básicas, acceso a la vivienda, implicación ciudadana, empleo, y fomento de la solidaridad y organización del voluntariado).
El segundo Grupo, a su vez, se responsabilizó de presentar una propuesta de manifiesto-puntos de referencia, tabla reivindicativa, posibilidades legales y de asociacionismo, así como ir avanzando en la ampliación de la convocatoria a través de la relaciones con otras entidades del barrio.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada